Wrecking Yard Rebels - Suomalais intialainen leluautoprojekti: Viikko 1

Kirjoittanut Otto Pyrhönen

Ensimmäinen viikko projektia on takana ja suuntasimme Lahden Muotoilusäätiön tiloihin katsomaan Jannen luonnokset läpi. Tämä on tärkeää siksi, että pystymme varmistamaan, että olemme designin pääpiirteiden osalta samaa mieltä ja yksityiskohtien kuntoon hiominen voi alkaa. Jos juna tässä vaiheessa lähtee väärille raiteille, niin suunnan muuttaminen on myöhemmin varsin työlästä. Koska Janne tunnetaan innokkaana Saab-miehenä, tämä vaihe oli varsin olennainen, sillä emme halua että henkilökohtaiset mieltymykset näkyyy tuotteemme ulkomuodossa. No ei vaan, ammattitaitoisena muotoilijana hän ei anna tällaisten seikkojen vaikuttaa projektiin. Ja ei Saabissa mitään vikaa ole. Se vaan ei sovi tähän.

Nähtyämme eri vaihtoehdot, olimme erittäin tyytyväisiä syntyneeseen jälkeen. Hyviä, erityyppisiä vaihtoehtoja oli useita, mutta rajalliset resurssit pakottaa keskittämään ponnistelut yhteen vaihtoehtoon. 

Janne Mustonen vasemmalla. Katselmukseen liittyi mukaan myös Lahden Muotoiluinstituutin entinen lehtori Kari Lohko (kuvassa oikealla)

Esittelisimme luonnoskuvia enemmän kuin mielellämme, mutta patenttitoimiston neuvosta jätämme sen vielä tekemättä tässä vaiheessa. Sen verran voi kuitenkin kertoa, että ensimmäinen lelu tulee oleman korimalliltaan sedan, ja ulkonäöltään hemmetin siisti!!

 


Jaa julkaisu← Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu →


0 kommenttia

Kommentoi

Kommenttisi julkaistaan kun se on tarkistettu.