Wrecking Yard Rebels - Suomalais-intialainen leluautoprojekti: Ensimmäisen tuotteen viimeistelyprojektin aloitus

Kirjoittanut Heikki Hyvönen

Alppilassa, syvällä maan alla sijaitsee salainen lelulaboratoriomme. Ydinpommin kestävässä betonibunkkerissa tehdyissä huipputieteellisissä kokeissamme olemme tutkineet kuinka kivaa leluautojen hajoittaminen voi olla. Paljastamme vastauksen tähän kysymykseen tuotteen muodossa, koska olemme kehittäneet leluauton, jonka voi hajoittaa uudelleen ja uudelleen. Kyseessä on Wrecking Yard Rebelsin, suomalais-intialaisen leluautoprojektin, ensimmäinen markkinoille tuleva tuote.

Alppilan salainen lelulaboratorio Aleksis Kiven kadulla

Kuten yrityksemme tuntevat ihmiset tietävät, myymme ainoastaan leluautoja ja -ajoneuvoja verkkokaupassamme. Tällä hetkellähän valikoima kattaa ainoastaan muiden valmistajien tuotteita joita olemme hankkineet maahantuojalta/maahantuoneet itse. Intohimoinen harrastuksemme on kuitenkin ollut jo pitkään varsinkin omien leluautojen suunnittelu ja rakentaminen, ja yritystämme perustaessa tiesimme alkavamme valmistaa omia tuotteita niin pian kuin mahdollista.

Onnellisten yhteensattumien ja Business Finlandin (entinen Tekes) innovaatiosetelin avulla olemme päässeet Wrecking Yard Rebelsin lanseeraamisessa loppusuoralle. Viimeistelemme ensimmäisen oman tuotteen yhteistyössä Suomen muotoilusäätiön kanssa, joka rekrytoi projektiimme muotoilijaksi Lahden muotoiluinstituutista lahjakkaan automuotoilijan Janne Mustosen. Julkaisemme ensimmäiset konseptikuvat ensiviikon lopussa, ja sen jälkeen myös sinä voit äänestää omaa suosikkiasi ja näin ollen vaikuttaa lopullisen tuotteen ulkonäköön!

 

leluauto, lahja lapselle, toy car, design Finland,  Wrecking Car    

Heikki ja Janne Suomen Muotoilusäätiön tiloissa Lahdessa.

 

Ensi viikon jälkeen 3D tulostamme huippulaatuisia prototyyppejä yhteistyössä lahtelaisen Materflown kanssa. Prototyypit tulevat koeajoon muutamiin päiväkoteihin Suomessa ja Intian Chandigarhissa ja niitä voi tottakai tulla testaamaan myös Alppilaan! Olettaen että pysyt todistamaan ettet ole Mattelin agentti. 

Listaudu uutiskirjeen tilaajaksi (sivun oikeasta alalaidasta),niin saat viikottain tietoa projektin etenemisestä! Tulevassa blogissa kerromme myös pitkälle Himalayalle vievän leluautomme historian. 


Jaa julkaisu← Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu →


0 kommenttia

Kommentoi

Kommenttisi julkaistaan kun se on tarkistettu.